Scatterbird Mark 3 knalapparaat

Scatterbird Mark 3 knalapparaat

Scatterbird Mark 3 knalapparaat

Als alternatief voor de Scatterbird Mark 3 knalapparaat is er de DAZON Zon Mark 4.

De Zon Mark is het meest verkochte model knalapparaat ter wereld. Dit gaskanon is scherp geprijsd, vergt weinig tot geen onderhoud en is makkelijk te bedienen.

Zon Mark 4 vs. Zon EL08

Zon Mark 4 is een volledig mechanisch knalapparaat. Er is dus geen accu nodig voor de werking van dit knalapparaat. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten op het mee geleverde reduceerventiel. Door het reduceerventiel in te stellen wordt bepaald hoeveel tijd er tussen de knallen zitten. Dit kan variëren van +/- 30 seconden tot +/- 30 minuten. De Zon Mark 4 geeft 1 knal per keer. Eventueel kan een tijdklok (ZON GT 300) worden aangesloten. Hiermee kan ingesteld worden wanneer het gaskanon in en uit dient te schakelen.

Zon EL08 is een elektronisch knalapparaat. Naast een gasfles dient hier ook een 12 Volt accu op te worden aangesloten. Dit knalapparaat is instelbaar op diverse vlakken: in- en uitschakelen van het apparaat middels 24-uurs tijdklok (4 verschillende periodes), instelbare serie van 1 tot 4 knallen, interval tussen de series knallen (1 tot 60 minuten).

Scatterbird kopen?

Koop uw knalapparaat bij knalapparaten.nl, uw specialist op het gebied van gaskanonnen. De beste moderne vogelverschrikkers op de markt!

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.