Knalkanon

Knalkanon

Knalkanon

Een knalkanon is een gaskanon welke zorgt voor een luide knal of explosie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van propaangas of LPG.

Een knalkanon wordt ingezet voor het verjagen van vogels en wild. Daarom zie je knalapparatuur voornamelijk terug bij agrariërs, fruittelers, viskwekerijen. Maar ook op boorplatform, bij oliewinning en luchthavens worden knalapparaten ingezet!

Knalkanonnen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Grootste verschil tussen de modellen zit in het feit of het een mechanisch gaskanon of een elektronisch gaskanon is. Een elektronisch gaskanon of knalapparaat wordt door middel ven een 12 Volt batterij voorzien van stroom en kan ingesteld worden op een serie van knallen. Tevens kan de tijd tussen (de serie) knallen worden ingesteld. De 24-uurs tijdklok zorgt ervoor dat het apparaat in- en uitgeschakeld wordt op het vooraf ingestelde moment.

Dazon knalapparaten

Op knalapparaten.nl vindt u het complete assortiment van Dazon knalapparaten en accessoires. Van het populaire mechanische model ZON Mark 4 tot de luxere elektronische modellen ZON EL08.

Knalkanon kopen

Bekijk het online aanbod via onderstaande button en shop voordelig uw knalkanon!

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.