Kersenkanon

Kersenkanon

Een kersenkanon is een mechanische vogelverschrikker. Andere benamingen voor een kersenkanon is een knalapparaat of een gaskanon.

Knalapparaten of kersenkanonnen worden veelvuldig gebruikt voor het verjagen van vogels, bijvoorbeeld door fruittelers. Onder kersentelers wordt een knalapparaat daarom ook wel een kersenkanon genoemd.
Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld voor het verjagen van wild. Ook bij vliegtuigen worden de knalapparaten ingezet voor het verjagen van vogels zoals ganzen.

Kersenkanon kopen

Wij bieden een ruim assortiment kernkanonnen te koop aan. Tegen de scherpste prijzen koopt u uw knalapparaat van Dazon in ons webshop. Dazon is producent van de meest verkochte knalapparaten ter wereld. Het populairste model is de mechanische ZON Mark 4. Dit model is beschikbaar in een model 1 loop en een model met een telescopische loop zodat de volume instelbaar is.

Ook leveren wij elektronische knalapparaten van Dazon. Wilt u meer weten over deze knalapparaten en de accessoires? Klik dan direct door via onderstaande button!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.