Gaskanon vogelverschrikker

Gaskanon vogelverschrikker

Gaskanon vogelverschrikker kopen?

 

U bent op zoek naar een gaskanon om vogels te verjagen! Met een luide knal vogels of wild verjagen. Zonder omkijken bent u verlost van overlast.

 

Gaskanon vogelverschrikker

Gaskanon vogelverschrikker

Een gaskanon (of knalapparaat) werkt op propaangas of LPG. Er is geen stroom nodig voor de werking, het gaskanon kan dus zo geplaatst worden. Er is dus wel een gasfles nodig. Het gas is nodig om een explosie tot stand te brengen. Het gaskanon heeft een interne piezo ontsteking. Doordat het knalapparaat is voorzien van een loop zal er na de ontsteking een harde knal te horen zijn.
Is het model voorzien van een telescopische loop dan kan daarmee zelfs het volume van de knal worden geregeld.

 

Een elektronisch knalapparaat werkt met een 12 Volt accu. In tegenstelling tot een mechanisch knalapparaat is het elektronische model voorzien van een tijdklok. Middels deze tijdklok kan per 24 uur een 4-tal inschakelmomenten worden ingesteld. Heel handig, zodat u niet telkens naar het knalapparaat hoeft om zelf het in- en uitschakelen te regelen.
Tevens is bij het elektronische model de interval instelbaar, en kan een serie van 1 tot 4 knallen worden gekozen.

 
Een Dazon gaskanon is de ideale moderne vogelverschrikker. Vogels zoals spreeuwen, ganzen, kauwen, kraaien worden verjaagd en weg gehouden.  Met de Dazon Zon Mark 4 heeft een zeer degelijk en goed betaalbaar mechanisch knalapparaat. Wenst u meer instelmogelijkheden? Kijk dan eens naar de Zon EL08 elektronische vogelverschrikker.

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.